Desyde Retail

Winkelautomatisering met oog voor detail en handel.

Kase Filters live met CCV Shop

De webshop van Kase Filters is gebouwd op het platform van CCV Shop. Op de achtergrond zorgen OctoPOS en StorePro voor een naadloze koppeling van de logistiek. Webshop en winkels zijn volledig geïntegreerd. Met de standaard oplossing van Desyde Retail verloopt de uitwisseling van gegevens volledig automatisch. Een keer inrichten en de orders stromen binnen.

Geplaatst op: 10 januari 2019 onder: Geen categorie

Fysieq kiest voor OctoPOS

Fysieq is een jong bedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van fysiotherapie, health en beauty. Ze hebben een passie voor mensen. Mensen helpen herstellen, zich mooi laten voelen en fit laten zijn. Dat vinden zij het leukste dat er is!

OctoPOS wordt gebruikt voor het afrekenen van beauty- en gezondheidsproducten, behandelingen en sportabonnementen en is gekoppeld aan het boekhoudpakket Twinfield van Wolters Kluwers.

Geplaatst op: 20 december 2018 onder: Geen categorie

Woord en Daad opent 2 nieuwe winkels!

Woord en Daad opent in november 2 nieuwe winkels. Winkel 20 wordt geopend in Wageningen en winkel 21 in de thuishaven Gorinchem. Beide winkels werken uiteraard met OctoPOS en de koppeling met Afas Profit.

Geplaatst op: 31 oktober 2018 onder: Geen categorie

Desyde Retail verhuist naar Siliciumweg 65

Desyde Retail heeft de maand oktober gebruikt om stap voor stap te verhuizen van Siliciumweg 67 naar huisnummer 65. Inmiddels zijn alle meubels, systemen enz. verplaatst en bent u van harte welkom op ons nieuwe adres: Siliciumweg 65, 3812 SW Amersfoort.

Geplaatst op: 24 oktober 2018 onder: Geen categorie

Vicomputer aan de slag met OctoPOS en StorePro

Vicomputer met winkels in Ede en Wageningen werkt vanaf begin oktober met OctoPOS en StorePro. Vicomputer is de specialist op het gebied van computers met een eigen technische dienst die een nieuwe computer op maat voor u bouwt. Nu de winkels met een centraal systeem werken is er meer inzicht in voorraad, omzet en openstaande klantorders en kan er nog betere service worden verleend.

Geplaatst op: 10 oktober 2018 onder: Geen categorie

Laatste Nieuws

Categorieen

In 2 dagen hadden we de automatisering voor onze pop-up store in Rotterdam operationeel. Inclusief kassa in de cloud en interfacing met ons ERP

  

www.desyderetail.nl