Desyde Retail

Winkelautomatisering met oog voor detail en handel.

Woord en Daad opent 2 nieuwe winkels!

Woord en Daad opent in november 2 nieuwe winkels. Winkel 20 wordt geopend in Wageningen en winkel 21 in de thuishaven Gorinchem. Beide winkels werken uiteraard met OctoPOS en de koppeling met Afas Profit.

Geplaatst op: 31 oktober 2018 onder: Geen categorie

Desyde Retail verhuist naar Siliciumweg 65

Desyde Retail heeft de maand oktober gebruikt om stap voor stap te verhuizen van Siliciumweg 67 naar huisnummer 65. Inmiddels zijn alle meubels, systemen enz. verplaatst en bent u van harte welkom op ons nieuwe adres: Siliciumweg 65, 3812 SW Amersfoort.

Geplaatst op: 24 oktober 2018 onder: Geen categorie

Vicomputer aan de slag met OctoPOS en StorePro

Vicomputer met winkels in Ede en Wageningen werkt vanaf begin oktober met OctoPOS en StorePro. Vicomputer is de specialist op het gebied van computers met een eigen technische dienst die een nieuwe computer op maat voor u bouwt. Nu de winkels met een centraal systeem werken is er meer inzicht in voorraad, omzet en openstaande klantorders en kan er nog betere service worden verleend.

Geplaatst op: 10 oktober 2018 onder: Geen categorie

De Dierenvriend van start met StorePro en OctoPOS

De Dierenvriend heeft naast twee winkels in Rotterdam en Barendrecht een goed lopende webshop www.dedierenvriend.nl . Om grip te houden op de voorraad en inzicht te hebben in de omzet en marge van alle kanalen gebruikt De Dierenvriend OctoPOS en StorePro van Desyde Retail.

Geplaatst op: 6 september 2018 onder: Geen categorie

StorePro en OctoPOS klaar voor AFAS Profit 7

AFAS stapt in 2018 over op een nieuw AFAS Online platform en een nieuwe manier van inloggen met als doel dat AFAS Online nog sneller, veiliger en stabieler wordt. Onderdeel hiervan is de invoer van twee-factorauthenticatie en het vereisen van TLS 1.2 op de nieuwe endpoints. OctoPOS en StorePro zijn getest tegen de nieuwe versie van AFAS Profit en prima in orde bevonden!

Geplaatst op: 6 september 2018 onder: Geen categorie

Laatste Nieuws

Categorieen

In 2 dagen hadden we de automatisering voor onze pop-up store in Rotterdam operationeel. Inclusief kassa in de cloud en interfacing met ons ERP

  

www.desyderetail.nl