Desyde Retail

Winkelautomatisering met oog voor detail en handel.

Een nieuwe Leger des Heils ReShare winkel in Deventer

Leger des Heils opent een nieuwe ReShare winkel in Deventer. Bent u op zoek naar leuke tweedehands kleding? Ga dan eens in een Reshare winkel kijken.

ReShare werkt met OctoPOS. De kassa is voor ReShare gekoppeld aan Afas Profit.

Geplaatst op: 19 april 2019 onder: Geen categorie

Dorcas Hattem en Heerenveen op OctoPOS

De Dorcas winkels in Hattem en Heerenveen gaan aan de slag met OctoPOS. Aan de kassa worden Worldline Yomani pinterminals gekoppeld, zodat de aankopen snel en efficient afgerekend kunnen worden.

De omzet en kasstroom van Hattem en Heerenveen wordt automatisch iedere nacht doorgeboekt naar de financiele administratie in Twinfield.

Geplaatst op: 3 april 2019 onder: Geen categorie

Diertotaal Utopia koppelt OctoPOS aan CCV Shop

Diertotaal Utopia werkt al jaren met OctoPOS. Aangezien OctoPOS een prima koppeling heeft met CCV Shop, wordt voor de nieuwe webwinkel gekozen voor het platform van CCV. CCV Shop biedt een complete webwinkel inclusief hosting en support tegen een vast bedrag per maand. Ben je geintresseerd in deze koppeling? Bel of mail met Desyde Retail, of kijk op www.ccvshop.nl

Geplaatst op: 20 februari 2019 onder: Geen categorie

Kase Filters live met CCV Shop

De webshop van Kase Filters is gebouwd op het platform van CCV Shop. Op de achtergrond zorgen OctoPOS en StorePro voor een naadloze koppeling van de logistiek. Webshop en winkels zijn volledig geïntegreerd. Met de standaard oplossing van Desyde Retail verloopt de uitwisseling van gegevens volledig automatisch. Een keer inrichten en de orders stromen binnen.

Geplaatst op: 10 januari 2019 onder: Geen categorie

Fysieq kiest voor OctoPOS

Fysieq is een jong bedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van fysiotherapie, health en beauty. Ze hebben een passie voor mensen. Mensen helpen herstellen, zich mooi laten voelen en fit laten zijn. Dat vinden zij het leukste dat er is!

OctoPOS wordt gebruikt voor het afrekenen van beauty- en gezondheidsproducten, behandelingen en sportabonnementen en is gekoppeld aan het boekhoudpakket Twinfield van Wolters Kluwers.

Geplaatst op: 20 december 2018 onder: Geen categorie

Laatste Nieuws

Categorieen

“In 2 dagen hadden we de automatisering voor onze pop-up store in Rotterdam operationeel. Inclusief kassa in de cloud en koppeling aan ons ERP systeem”

 

www.desyderetail.nl