Desyde Retail

Winkelautomatisering met oog voor detail en handel.

OctoPOS en StorePro in diverse branches

Desyde Retail is gespecialiseerd in ICT oplossingen voor non-food retail. Met onze partners bieden we een compleet portfolio voor bedrijven met meerdere filialen. Ook voor organisaties met één winkel en één of meerdere webshops bieden we uitstekende oplossingen. Vanzelfsprekend op maat.

Kringloop

De kringloopwinkels dragen een steentje bij aan de circulaire economie. Door gebruikte goederen tegen een redelijke prijs aan te bieden, krijgen spullen een tweede leven en wordt de afvalberg minder groot. In de kringloopwinkels van Kringloopcentrum, Woord en Daad, Dorcas, Nobel, Acht+ en het Leger des Heils wordt de verkoop door OctoPOS op een snelle en efficiënte manier afgehandeld en de betaling geregistreerd. Koppelingen naar Twinfield, Afas en Exact zorgen ervoor dat de omzet en de kasstroom dagelijks worden geboekt in de financiële administratie, waardoor het winkelpersoneel zich volledig kan richten op de verkoop.

Consumenten elektronica

Weinig retail branches hebben de afgelopen 10 jaar zo’n verandering meegemaakt als de foto detailhandel. Het fotorolletje werd vervangen door digitale fotografie. Het ontwikkelen en afdrukken verdween. De verkoop verschoof van de winkel naar het web en fotografie werd onderdeel van de electronicawinkel, waardoor nieuwe grote spelers zich aandienden. Een groot aantal klanten van Desyde Retail heeft kans gezien mee te gaan in deze ontwikkelingen. Door zich aan te passen, en door een ICT partner die meedacht en zich mee ontwikkelde.

Fotowinkel

Fotowinkel

Fashion

In nauwe samenwerking met onze partner PFA Group bieden we met OctoPOS de gebruiksvriendelijke en voordelige Point of Sale oplossing voor fashion retail. Met haar ProFashionAll software geeft PFA invulling aan de functionaliteit zoals StorePro dat doet in de non-fashion. Maar dan in omgevingen waar seizoenen, maten en kleuren van belang zijn. Meer informatie vindt u bij partners.

Geschenken

Van koffiebenodigdheden, fietsen en automaterialen naar vrije tijd. Door de brede inzetbaarheid van StorePro en OctoPOS én de flexibele oplossingsgerichtheid van Desyde Retail kunnen wij voor al deze branches oplossingen bieden.

Dierbenodigdheden

In nauwe samenwerking met Van der Meer groothandel in dierbenodigdheden is op basis van OctoPOS een Point of Sale oplossing in combinatie met een webwinkel ontwikkeld. Klanten van Van der Meer kunnen hier gebruik van maken, waarbij artikelbeheer, fullfilment en inkoop volledig voor hen geregeld worden.

Drogisterijen

Gebaseerd op StorePro en OctoPOS biedt Desyde Retail aan drogisterijen een complete automatiseringsoplossing. Hierin wordt onder andere voorzien in een branche-specifieke artikeldatabank, zodat het assortimentsbeheer en de bestellingen bij de groothandel grotendeels geautomatiseerd kunnen plaatsvinden.

En wat kunnen we voor u betekenen? Neem contact op met Desyde Retail

Oplossingen

De integratie van de Desyde Retail oplossingen met webshop, logistiek dienstverlener en fullfilment partner, marketingburo, financieel systeem en onze consumer database maakt ons slagvaardig en flexibel

 

Laatste Nieuws

www.desyderetail.nl