Desyde Retail

Winkelautomatisering met oog voor detail en handel.

StoreProWeb suite

Actuele informatie op elk moment is essentieel voor moderne retailers. Orders in de webshop, actuele prijzen en voorraden vanuit de winkel, ontvangsten in het magazijn… U moet altijd inzicht hebben in de stand van zaken. Daarom hebben wij op ons StorePro platform de StoreProWeb suite ontwikkeld.

Volledig webbased

StoreProWeb is volledig webbased en biedt rechtstreekse toegang tot de data in StorePro. Zowel voor lezen als schrijven. StoreProWeb suite bestaat uit:

 • StoreProWeb Winkel
 • StoreProWeb Mobile
 • StoreProWeb Webservices

StoreProWeb Winkel

Is de standaard winkelvoorraad plus de basiskennis van uw verkopers nog voldoende om uw klanten optimaal te bedienen? Om direct uitgebreide artikel- en klantinformatie in de winkel beschikbaar te hebben, is StoreProWeb beschikbaar. Op zowel de kassa als aparte (mobiele) devices in de winkel. Actuele inkoopprijzen, minimumverkoopprijzen, voorraden in magazijn en andere filialen, alternatieve produkten, alles is direct inzichtelijk.
StoreProWeb Mobile

StoreProWeb Mobile

Deze variant van StoreProWeb is speciaal voor kleinere schermen. Van gespecialiseerde, heavy-duty handterminals tot meer consument-gerichte hardware zoals iPod’s. In omgevingen waar registratie van goederenbewegingen centraal staat, zoals bijvoorbeeld het centraal magazijn, is dit handig. Iedere transactie wordt direct verwerkt in de StorePro database, zonder enige vertraging. De belangrijkste functies zijn:

 • Goederenontvangsten binnenboeken op de bijbehorende order, direct barcodes koppelen, juiste aantallen registreren (controle pakobon)
 • Picklijsten lopen
 • Inventarisaties, zowel van magazijn als van filialen

StoreProWeb Webservices

Het op een gestandaardiseerde wijze uitwisselen van informatie is voor retailorganisaties een must. We hebben op StorePro een complete set Webservices ontwikkeld. Hiermee kan alle belangrijke data online en realtime ontsloten, aangeleverd en verwerkt worden. De StoreProWeb Webservices zijn beschikbaar voor de volgende gebieden:

 • Artikeldata: omschrijvingen, prijzen, barcodes, voorraden
 • CRM: klantgegevens, spaarsaldi, historische transacties
 • Klantorder: artikel, klant, leveringskanaal, betaling
 • Leverancier: inlezen en exporteren artikelen en prijzen (dropshipment)
 • Organisatie: structuur, filialen, medewerkers (bijvoorbeeld Single Sign-on)

Optimale communicatie, intern en extern

StoreProWeb Webservices stelt u in staat om op een gecontroleerde wijze online te communiceren. Binnen uw eigen organisatie én met de buitenwereld.

“StoreProWeb Mobile voegt ontvangen goederen in het magazijn direct toe aan de juiste order en aan de voorraad. Daarmee wordt via een webservice ook direct de voorraad op de webshop bijgewerkt. Dit maakt vaak het verschil tussen just-in-time of just-to-late, en daarmee het missen van de bestelling van de klant.”

Kennismaken met de mogelijkheden die StoreProWeb biedt? Neem contact op met Desyde Retail

 

Oplossingen

“De integratie van de Desyde Retail oplossingen met webshop, logistiek dienstverlener en fullfilment partner, marketingburo, financieel systeem en consumenten database maakt ons slagvaardig en flexibel ”

 

Laatste Nieuws

www.desyderetail.nl