Desyde Retail

Winkelautomatisering met oog voor detail en handel.

Referenties van Desyde Retail

We zijn er trots op een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de succesvolle bedrijfsvoering van onze klanten.

Ter Horst van GeelTer Horst van Geel

Modehuis Ter Horst van Geel verkoopt eigentijdse damesmode via een tiental winkels in Brabant en Gelderland, en via een moderne webshop op www.terhortsvangeel.nl . De webshop, de informatiezuilen in de winkels, de OctoPOS kassa en de logistiek van Profashionall zijn volledig geïntegreerd en werken optimaal samen om de voorraad continu up-to-date te houden en te kunnen tonen op de verschillende verkooppunten.

Ter Horst van Geel werkt met een eigen spaarpuntensysteem: Fraaipunten. De Fraaipunten worden toegekend bij een aankoop in de winkel en bij aankopen op het web. Het spaarsaldo van de klant wordt bijgehouden in OctoPOS en kan direct opgevraagd worden door de kassa’s en de webshop. Bij voldoende saldo geeft OctoPOS aan dat de Fraaipunten ingewisseld kunnen worden voor korting.

VerschooreVerschoore Camera & Photo Services

In de zeer competitieve fotobranche weet Verschoore zich succesvol te handhaven en zich een speciale positie te verwerven zowel offline als online. Sinds 2011 maken de winkels gebruik van OctoPOS Point of Sale systemen, omdat deze optimaal aansluiten bij de cross-channel strategie. Hierbij is realtime informatie essentieel, gecombineerd met het kanaalonafhankelijk kunnen bedienen van klanten. StorePro en OctoPOS ondersteunen Verschoore bij het optimaliseren van deze processen. De doorlopende ontwikkeling van de software biedt Verschoore de mogelijkheid adequaat in te spelen op de behoeften van klanten. En daarmee succesvol te zijn en te blijven.

Douwe EgbertsDouwe Egberts

Sinds 2008 maakt Douwe Egberts gebruik van StorePro en OctoPOS voor de DE Cafe’s. De flexibiliteit en stabiliteit van OctoPOS bewijst zich dagelijks bij deze bijzondere combinatie van cadeauartikelen en horeca. Douwe Egberts is beroemd om haar koffie, maar beschikt ook over een van de oudste customer loyalty systemen, de bekende zegeltjes op de pakken koffie. Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor OctoPOS was de online integratie met dit loyalty systeem en de mogelijkheid punten in te wisselen, digitaal te maken en te gebruiken in zowel winkel als webshop. Door het online karakter van OctoPOS worden de bij- of afboekingen van punten direct centraal verwerkt, waardoor de klant altijd kan beschikken over het actuele saldo, en misbruik wordt voorkomen. www.de.nl

Tender WomenBNS Fashion

BNS Fashion exploiteert de modeformule Tender Women met hoge kwaliteit damesmode. Hier functioneert OctoPOS gekoppeld aan het Fashion ERP systeem ProFashionAll van PFA Group. De interface is webservice georiënteerd, hierdoor beschikt de Point of Sale altijd over de actuele artikelgegevens en worden de voorraden realtime bijgewerkt. Ook het opvragen van bijvoorbeeld voorraden in andere filialen gebeurt online, waardoor de medewerkers de klant altijd van actuele informatie kunnen voorzien. Belangrijke afwegingen voor BNS om te kiezen voor OctoPOS waren de lage kosten en uitgebreide mogelijkheden om klantgegevens vast te leggen. Deze gegevens zijn direct in alle filialen beschikbaar. Door te kiezen voor een thin client configuratie zijn de kosten voor de benodigde hardware geminimaliseerd.

Benieuwd naar de oplossingen van Desyde Retail? Neem contact op via deze link.

In 2 dagen hadden we de automatisering voor onze pop-up store in Rotterdam operationeel. Inclusief kassa in de cloud en interfacing met ons ERP

  

Laatste Nieuws

www.desyderetail.nl